Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Μεζέδες Κότα σκορδαλιά

Κότα σκορδαλιά

Υλικά
1 κότα
3 σκελίδες σκόρδο
6 κουταλιές της σούπας αλεύρι (κοφτές)
φρέσκο βούτυρο
αλάτι-πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι ή πάστα ντομάτας (1 κουταλιά της σούπας)

Εκτέλεση
Βράζουμε την κότα. Την ξεψαχνίζουμε σε μικρά κομμάτια. Τηγανίζουμε τα κομμάτια σε φρέσκο βούτυρο. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και ρίχνουμε το αλεύρι και το σκόρδο ψιλοκομμένο. Αφού ψηθούν ρίχνουμε ζωμό κότας ζεστό, αλάτι, πιπέρι και ξύδι ή ντομάτα διαλυμένη σε 1φλυτζανάκι ζωμό

Βρίσκεστε εδώ: Home Μεζέδες Κότα σκορδαλιά